Bağımsız gazeteci Mustafa Hoş, Medyakoridoru haber portalının YouTube programı “OFF THE RECORD”a konuk oldu.
34 yıldır, her türlü baskıya rağmen bıkmadan usanmadan gazetecilik ısrarını sürdüren bir isim Mustafa Hoş, ana akımda son çalıştığı kanal NTV’den istifa ettikten sonra yoluna 12 yıldır bağımsız gazeteci olarak devam ediyor. Türkiye’de yaşanan hak ihlalleri ve hukuksuzluklarla ilgili çok sayıda kitaba imza atan Hoş’un, hakkında çok sayıda dava açıldı, soruşturma başlatıldı.
Üzerinde oluşturulmak istenen baskı ve sindirme politikasına rağmen, hâlâ hakkıyla gazetecilik yapmak için mücadele eden Mustafa Hoş, Medyakoridoru’nun Genel Yayın Yönetmeni Canan Kaya’nın sorularını yanıtladı.
Hoş, programda yalnızca ödediği bedellerle ilgili değil, hataları, pişmanlıkları ve son olarak YouTube’da kurduğu, ancak maddi yetersizlik nedeniye yayınını durdurmak zorunda kaldığı Babıali TV hakkında konuştu.